Attraktioner i Sevilla


Mange attraktioner i Sevilla

Som en by, der har været hjemsted for en række forskellige kulturer gennem århundreder, er Sevilla hjemsted for mange store historiske seværdigheder. Kulturmindesmærker her afspejler både spansk og maurisk indflydelse gennem århundreder, herunder indførelse af tårne og smukke huse for tilbedelse. Plus, takket være byens værtskab for to World's Messer i 1929 og 1992, er der masser af fantastiske kunstneriske vartegn.

Sevilla Cathedral

Plaza del Triunfo, Avenida de la Constitución, Sevilla 41004, 34 954 56 31 50; www.catedraldesevilla.es

Denne storslåede 15. århundrede bygningsværk er den største gotiske bygning i Europa, og betragtes som verdens tredje største kirke (de to første er st. Peters Basilica i Rom og Aparecida katedralen i Brasilien). Bygget på stedet af en storslået moské, blev det opført af andalusiske kristne i Reconquista perioden i middelalderen. Det blev færdiggjort i 1506, har taget næsten 100 år at bygge. Denne ekstraordinære bygning er mere end 11.000 kvadratmeter i størrelse, og kan prale med sit store alter, som faktisk er det største i hele verden. Hold øje med Christopher Columbus grav og de smukke blyindfattede ruder i kirkens vidstrakte interiør. Denne attraktion er åbent dagligt og koster 8 € at komme ind, som også giver adgang til det 12. århundrede tårn, som oprindelig var en minaret. Der er gratis adgang om søndagen.

Museum of Fine Arts

9 Plaza del Museo, Sevilla 41001, 34 954 22 18 29; Plaza del Museo, 9, 34 954 22 18 29; www.museosdeandalucia.es

Rangeret af de fleste eksperter som Spaniens næststørste kunstgalleri efter Prado i Madrid, Sevillas Museum of Fine Arts er hjemsted for en vidunderlig samling af spansk kunst fra middelalderen gennem renæssancen til det 20. århundrede. Grundlagt i 1839, er museet har til huse i en ombygget tidligere kloster. Et af højdepunkterne i samlingen er dens omfattende udvalg af malerier fra den gyldne alder af Sevilla maleri i det 17. århundrede, herunder værker af Murillo og Zurbaran. Du kan også se masser af klassiske religiøse kunstværker fra hele den omkringliggende region. Stedet er lukket hver mandag. Der er gratis adgang til denne attraktion for EU-borgere.

Torre del Oro

Paseo de Cristóbal Colón, Sevilla 41001, 34 954 222 419; www.sevilla.org

Sandsynligvis Sevillas mest anerkendte vartegn, er det vagttårn som blev rejst af den muslimske Almohad dynastiet i det 13. århundrede for at kontrollere adgangen til byen. Denne tårn, som har ti sider, blev brugt som et fængsel i middelalderen og som opbevaringssted for ædle metaller, som kan forklare, hvor det fik sit navn fra, som er Tower of Gold. I dag er tårnet vært for en flåde museum med alle former for artefakter, der viser betydningen af Guadalquivir-floden gennem hele byens historie. Du kan også få en smuk udsigt over floden og byen, fra tårnets øverste niveau. Åbent dagligt fra 10:00 til 02:00. Entre prisen er på 2 €, men gratis adgang om tirsdagen.

Parque Tematico Isla Magica

Avenida Camino Los Descubrimientos, Sevilla 41092, 34 902 161 716; www.islamagica.es

Denne forlystelsespark er placeret i området omkring Expo '92, en World Tivoli, der tiltrak deltagere fra mere end 100 lande til byen og foragtede meget af Sevillas infrastrukturudvikling. Parken er bygget op omkring opdagelsen af Amerika 500 år siden, og byder på rutsjebaner pyntet med slanger, vildkatte og Amazon vandfald. Du kan også få set forskellige sceneshows under dit besøg her, samt genopleve de formuer af det 16. århundrede opdagelsesrejsende på det store lærred. Der er åben fra 11:00 til midnat fra marts til oktober. Adgangsprisen er 28 €.

The Royal Alcazar i Sevilla

12 Calle Dean Miranda, Sevilla 41004, 34 954 228 457; www.patronato-alcazarsevilla.es

Oprindeligt en maurisk fæstning, er denne 14. århundrede kongelige palads en smuk hyldest til både den kristne og muslimske indflydelse på byen Sevilla. Det er et godt eksempel på en arkitektonisk stil kendt som Mudejar, der kommer fra kombinationen af kristne og islamiske teknikker. I begge af slottet store gårde kan du se arabisk inskriptioner, springvand og udskårne døre. Hold øje med slottet storslåede anlagte haver og designet som også var inspireret af muslimske design. Åbent dagligt undtagen mandage, entre prisen er € 7.

Elverbrn legetj