Biludlejning Sevilla

Find den bedste og billigste mulighed for Biludlejning i Sevilla
Der søges for bedste biludlejningspris blandt mange biludlejningsselskaber blandt andet disse:

Søg biludlejning Sevilla


 

Information omkring biludlejning Sevilla

Biludlejning i Sevilla er nem at arrangere, med en række internationale selskaber fx Hertz og Europcar, som er placeret i lufthavnen, og mange flere lokale aktører rundt omkring i byen. Prisen varierer afhængigt af længden af dit ophold, men en uges leje for en grundlæggende model koster omkring 250 €. Online-operatører som f.eks. Carjet.com kan have lavere priser, hvis du bestiller på internettet.

Når du har lejet din bil, er der en lang række forskellige aktiviteter, du kan nyde. Mange strande er inden for rækkevidde af byens centrum for eksempel, mens top kvalitet golfbaner også er kun en kort køretur væk.

Hvis du er interesseret i at tag en heldagstur ud af byen, er der masser af spændende steder at tag hen, herunder Alhambra palads i Granada, og Mezquita katedralen i Cordoba, verdens-berømte rytterstatue shows i Jerez, den historiske by Cadiz og mange flere. De mange vidunderlige turistattraktioner i den solrige Costa del Sol er også til din rådighed.

At kører i Sevilla er ikke alt for svært, selvom du kan forvente masser af fodgængere gå rundt i de smalle gader i det historiske centrum. Hold øje for ensrettede gader, og scootere der kører i mellem bilerne i trafikken.

Parkering på gaden kan være svært, men der er masser af garager du kan finde ved hjælp af blå "P" skilte spredt rundt. Dagskurserne koster mellem € 12 og € 20.

 

Elverbrn legetj