Golf Sevilla


Spil Golf i Sevilla

Mens Sevilla er ikke primært sted hvor man tager til for at spille golf, er det en meget populær by at besøge på grund af dets historiske og kulturelle seværdigheder. Takket være et par interessante golfbaner liggende syd for byen, kan du kombinere dine besøg på disse seværdigheder med et runde golf – så du kan få en ferie med både golf og kultur.

Real Club de Golf de Sevilla - golf bane Sevilla

Carretera Sevilla-Utrera, Dos Hermanas 41089, Spanien, 34 954 124 211 og www.sevillagolf.com

Beliggende lige 12 kilometer uden for byen, er denne golfbane en god mulighed for at spille golf i Sevilla. Golfklubben er designet af den tidligere US Masters mester José Maria Olazabal, og har med sin top stamtavle ført klubben til at være vært for den spanske Open to gange i de seneste år. Med sine brede fairways og store græsarealer, kan den også prale med sine placerede søer til virkelig at udfordre dine golf evner. Hold øje med det spektakulære tredje hul, som er omgivet af vand. En runde koster 105 €. 18 huller, par 72.

Club de Golf Zaudin - golf bane Sevilla

Bormujos, 41940, Spanien, 34 954 154 159; www.clubzaudingolf.com

Beliggende mindre end 10 km vest for byen, er denne golfbane en anden praktisk mulighed for en runde golf på din ferie. Den eneste i landet som var designet af golf legenden Gary Player. Denne golfbane kan prale af sine store og rullende fairways. Hold øje med de to meget udfordrende huller i slutningen af din runde! Golfklubben indeholder også tennisbaner, swimmingpools og Sevilla Equestrian Centre. Adgangsprisen er € 77, og 57 € midt i ugen.

Golf Isla Canela - golf bane Sevilla

Avenida de la Playa, Ayamonte 21409, Spanien, 34 959 477 263; www.golfislacanela.com

Hvis du vil have noget lidt anderledes i dine golfoplevelser, hvorfor så ikke prøve denne golfbane som er i nærheden af Huelva-provinsen? Beliggende 140 km fra Sevilla, er denne bane smukt beliggende inden for en kyst naturreservat i nærheden af Spanien-Portugal grænse. En blanding af naturlige klitter og plantede træer spredt rundt på banen gør dette en runde, der er mere udfordrende end man kan forestille sig. 18 huller, par 72. Prisen er 55 € per runde om sommeren.

Parador de Malaga - golf bane Sevilla

Carretera Parador de Turismo, Malaga 29004, Spanien, 34 952 381 255; www.parador.es

Hvis du ikke har noget imod et par timers kørsel, eller endda en kort flyvetur, er byen Malaga et perfekt sted for dig som gerne vil nyde en runde golf. Byen er hjemsted for et stort antal golfbaner. Denne golfbane og firestjernede hotel er beliggende kun tre kilometer fra lufthavnen. Det er en af de ældste baner i Andalusien regionen – den blev designet i 1920'erne med Storbritanniens dronning Victorias befordring, som var på ferie i nærheden af stedet. 18 huller, par 72. Adgangsprisen er 56 € i lavsæsonen, og 72 € i højsæsonen.

Elverbrn legetj