Hotel Sevilla

Find inspiration til Hotel i Sevilla

Søg på hotel i Sevilla, og find det hotel der passer til dig.

Byen Sevilla tilbyder et omfattende udvalg af overnatningsmuligheder, med tusindvis af steder fra vandrehjem og pensionater op til femstjernede hoteller, alle beliggende her. Hoteller i Sevilla findes i både traditionelle og moderne stil, takket være de velholdte historiske bydele og nye kvarterer, der åbnet pga. Expo '92.

Find Hotel Sevilla

Triana Backpackers - Sevilla

69 Rodrigo de Triana, Sevilla 41010, +34 954 45 99 60; www.trianabackpackers.com

For besøgende der er på budget, tilbyder dette Sevilla vandrehjem en malerisk indkvartering mulighed. Beliggende i Triana-distriktet, er de vigtigste seværdigheder kun 15 minutter væk. Priserne starter ved € 12 per nat inkluderet wifi og morgenmad.

YH Giralda - Hotel Sevilla

30 Calle Abades, Sevilla 41004, +34 954 22 83 24, www.yh-hoteles.com

Denne to-stjernede hotel tilbyder en bekvem sted som er meget tæt på de vigtigste historiske seværdigheder, og har endda også en rimelig pris. Det er placeret i en tidligere 18. århundrede palads i hjertet af Santa Cruz området, kun 100 meter fra domkirken. Dobbeltværelse varierer fra € 45 - € 95 per nat afhængigt af sæson og aften i ugen.

Hotel Amadeus - Hotel Sevilla

6 Calle Farnesio, Barrio de Santa Cruz, Sevilla 41004, 34 954.501.443; www.hotelamadeussevilla.com

Denne trestjernede hotel i Sevilla er stærkt anbefales pga. sin både bekvemmelighed, dens kvalitet og service. Hvis du er en musikelsker, er du sikker på at nyde dette musikalske tema som hotellet har brugt som indretning. Der er på hotellet gratis wifi. Vær sikker på at få morgenmad på tagterrassen som en fantastisk måde at starte din dag på, med denne fantastiske udsigt. Dobbeltværelser koster 95 € per nat.

Hotel Becquer - Hotel Sevilla

4 Calle de los Reyes Catolicos, Sevilla 41001, 34 954 228 900; www.hotelbecquer.com

Dette komfortable firestjernede hotel tilbyder det bedste af begge verdener - en attraktiv beliggenhed i det historiske centrum og en kvalitet hotel med gode fritidsfaciliteter. En udendørs swimmingpool, jacuzzi, sauna og spa-center er alle tilgængelige på stedet. Hotellets placering er i et tidligere palads, som derfor har mange charmerende historiske karakteristika. Priserne er rimelige for en firestjernet - en dobbelt standard værelse er bare 65 € per nat.

Hotel Alfonso XIII - Hotel Sevilla

2 San Fernando, Sevilla 41004, 34 954 917 000 www.starwoodhotels.com

Hvis penge ikke er et emne for dig, er du garanteret for at få en meget luksuriøs oplevelse på dette historiske hotel, som var bestilt af Kong Alfonso XIII tilbage i 1928. Prisen på et dobbeltværelse starter ved 329 € per nat, og andre værelser, mere luksuriøse stiger op til € 640. Hotellet ligger lige ved siden af Alcazar paladset, det er det perfekte hotel, hvorfra man kan gå til byen på fods. Faciliteterne inkluderer en udendørs swimmingpool, fitness center, salon, to barer og tre restauranter.

 

Elverbrn legetj