Sevilla Natteliv, Cafe og Resturant


 

Sevilla Natteliv

Når det kommer til at du skal spise ude i Sevilla, er den første ting du skal prøve byens lækre tapas. En specialitet i Spanien og Andalusien region. Meningen med denne ret er at bestille den i store mængder og nyde den sammen. Hvis du besøger domkirken, er der mange valgmuligheder nærliggende hvor du kan blive forkælet med denne ret – et stort antal tapasbarer. For eksempel, Restaurante El Giraldillo (Plaza Virgen de Los Reyes, Barrio de Santa Cruz, Sevilla 41004, www.barriosantacruz.com; 34 95 421 45 25) som tilbyder alle former for tapas og andre traditionelle andalusisk madretter på en god central beliggenhed . Hvilken som helst tapasbar du vælger, kan du holde øje med ½ ración (halv-del) og ración (fuld del) på din tapas menu, så du ved hvor stor din ret er, inden den bliver serveret.

For en fantastisk udvalg af lokale vine, Vineria San Telmo (4 Paseo Catalina de Ribera, Sevilla, www.vineriasantelmo.com; 954 410 600) er det perfekte sted at spise middag. Stedet har alle former for andalusisk vine plus lækker spansk mad og priserne er meget rimelige. Hvis du er vegetar, så prøv, Habanita (3 Calle Golfo, Sevilla 41004, 34 606 71 64 56 www.habanita.es) , som er en stor spisestue sted, hvor man kan få salater og vegetarisk Middelhavet og Caribien madretter.

Når det kommer til nattelivet i Sevilla, er byen en oplevelse for dem der elsker at gå på bar, da mange af de populære steder er koncentreret i visse områder kun få minutter gang fra hinanden. Barrio de Santa Cruz distriktet, for eksempel, har en masse af de traditionelle barer og tapas restauranter, hvor du kan få nogle lækre forretter og regionale vine til at starte din aften. Bodega Santa Cruz (1 Calle de Rodrigo Caro, Sevilla 41004, 34 954 211 694), for eksempel, tilbyder billig tapas, god øl og en travl spansk atmosfære.

Omkring Iglesia del Salvador og i Lucerne distriktet kan du finde et bredt udvalg af smarte barer og diskoteker, som i mange tilfælde har massevis af unge mennesker, både indenfor og ude på gaden. Hvis du er på udkig efter noget roligere, i Sevillas natteliv, kan du prøve en af de fortovscaféer og udendørs barer langs floden, og i parken kaldt Maria Lusia. Her er der mange fornøjelige steder som tilbyder en drink i skyggen på en varm dag plus lokal dansemusik senere.

Elverbrn legetj