Sevilla shopping


Find de gode steder at shoppe i Sevilla

At shopping i Sevilla er en oplevelse for alle besøgende, der tilbydes alt fra tøj til souvenirs på loppemarkeder og fra keramik til fødevarer.

Hvis du ønsker at besøge nogle af de største shopping gader i byen, er Sierpes og Tetuan to veje, der løber parallelt med hinanden, der er fuld af tøj, sko, souvenirs, smykker og meget mere. Der er også en international boghandel som kaldes Casa del Libro (8 Veláquez, Sevilla 41001, 34 902.026.410, www.casadellibro.com), hvor du kan finde guide bøger i masser forskellige sprog.

For stormagasin shopping, El Corte Inglés (8 Plaza del Duque de la Victoria, Sevilla 41002, www.elcorteingles.es; 34 954 597 000) er den bedste mulighed i Sevilla. Denne gigantiske butik har alle slags produkter, du kan forestille dig, og det er en af de få shopping steder, der er åben under siestaen. De fleste andre butikker er lukket fra 14-17:00, men åbner igen i det meste af aftenen.

Hvis du ønsker at besøge et indkøbscenter under din rejse til Sevilla, så tag til Nervion Plaza (Calle Luis de Morales, Sevilla 41005, 34 954 98 91 31 www.nervionplaza.com). Dette center er beliggende kun fire kilometer fra byens centrum, og har en fødevare domstol med internationale navne som TGI fridays, snesevis af butikker og en biograf.

En fantastisk måde at finde en interessant gave til den en speciel person, som venter derhjemme, er at besøge en af Sevillas udendørs markeder. Tag fx hen til marked på Plaza del Duque, som tilbyder alle former for tøj, lædervarer og smykker plus sit store udvalg af smukke kunsthåndværk. Det kører hele dagen på torsdage, fredage og lørdage.

Der er også et loppemarked søndag morgen på Charco de la Parva, hvor du kan prøve lykken på at finde nogle tabte skatte! Hvis du ønsker at kigge på klassiske møbler og andre antikke genstande, så tag hen til denne fascinerende antik markedet på Calle Feria torsdag morgen.

For frisk kød, er der en række af dedikerede fødevaremarkeder spredt rundt i Sevilla. Byens nyeste mad markedet er på Triana, som er en stor mulighed for de besøgende, da det er placeret indendørs med aircondition. Der er åbent indtil kl. 14:00 hver dag undtagen søndag.

Elverbrn legetj