Strande Sevilla


 

Find ud af hvor de gode strande er i Sevilla

For en Sevilla badeferie, har den besøgende en lang række af muligheder at vælge imellem. De lokales favoritter er strandene i Huelva-området, som er beliggende blot en times kørsel eller bustur fra byen. Cádiz området er endnu mere populær, da den har nogle af de fineste kystlinjer i hele Spanien. Den verdensberømte Costa del Sol-område er også tilgængelig fra Sevilla via motorvej og jernbane.

Matalascañas

Matalascañas 21760, Spanien

Beliggende i Huelva-provinsen, blot en times kørsel fra Sevilla, er denne strand meget populær, og mange tager en heldagstur derhen. Stranden er berømt for et bizart lignende (vendt på hovedet) vagttårn, der blev bygget lige på stranden af Phillip II i det 16. århundrede. Stranden i sig selv kan prale af syv kilometer gyldne, fint sand plus en turist landsby fuld af restauranter, natteliv og overnatningsmuligheder.

La Caleta

Cádiz 11002, Spanien

Selv om denne strand er mindre end nogle af de andre strande i Cádiz-området, er La Caleta en af de mest populære, fordi den er beliggende i centrum i byen Cádiz. Den smukke strandpromenade som har masser af palmer kan prale af sine skinnende gyldne sand, samt et væld af barer og restauranter i nærheden. Det ligger direkte på motorvejen omkring 120 km fra Sevilla.

Fuentebravia

Rota 11500, Spanien

Denne strand er en fantastisk mulighed, hvis du rejser med din familie eller med en gruppe venner, fordi den har alle de sportslige og strand aktivitet faciliteter du kan ønske dig. Dykning, fiskeri og windsurfing er alle meget populære her på denne brede Sevilla strand, som har gode parkeringsområder samt parasoller, hængekøjer, toiletter og brusere på stedet. 90 minutters kørsel fra Sevilla.

Playa de la Malegueta

Malaga 29016, Spanien

Denne strand befinder sig længere væk fra Sevilla, men kan være mere bekvemt at komme til, især hvis du ikke har lejet en bil. Du kan flyve direkte fra Sevilla til Malaga for så lidt som € 29, og stranden er lige i byen. Denne 1,5 km lange strand byder på gyldne sand, sommer chiringuitos (strand barer) med skaldyr og andre lækkerier, samt mange andre restauranter og barer langs stranden.

Elverbrn legetj